A DARRERA HORA AMB JOAN MONSEDesde CoachVilas Business os informamos que a partir de mañana día 3 de abril, comienza el programa radiofónico presentado Joan Monse, " A Darrera Hora", en el cual colaborará nuestra directora  Beatriz Vilas, todos los martes, y que se transmitirá todos los martes y jueves de 23:00 a 24:00 de la noche.
Para los que estáis en la isla lo podéis localizar en el dial 106 de IB3 Radio.
Para los que os encontráis fuera de Mallorca podéis escucharnos en Web oficial IB3: http://ib3tv.com/20120330_179709-a-darrera-hora.html
Es un programa hecho con mucho cariño, para todos vosotros, los héroes cotidianos.
"Quan acaba la jornada, a darrera hora, és moment de reflexionar i fer balanç. Obrir la ment, filtrar-ho tot i decidir si volem continuar igual o canviar de camí a la nostra vida. Escoltar experiències d'altres persones, ens pot ajudar. Com estàs? Ens contes la teva...? T'esperam, A Darrera Hora."

En directe, a IB3 Ràdio cada dimarts i dijous a les 23h.

Article sobre el programa al següent enllaç: http://atrapamallorca.com/joan-monse-regresa-a-la-radio-con-a-darrera-hora/

Web oficial IB3: http://ib3tv.com/20120330_179709-a-darrera-hora.html

Amb els col.laboradors i convidats, conversarem cada setmana de les seves experiències per a superar moments difícils, dels seus sacrificis i esforç per a aconsseguir cumplir els seus somnis personals i professionals.
Parlarem de Coaching, d'Intel.ligència Emocional, i de tot el que suposi PENSAR EN POSITIU.
A l'estudi 1 d'IB3 Ràdio, cada dimarts i dijous, en directe, a les 23h, persones conegudes i no conegudes però, sobretot, persones que ens volen contar la seva experiència, per a provocar la reflexió i RE-INVENTAR-NOS i així possibilitar reprendre el nostre camí amb il.lusió.
PODREU TELEFONAR EN DIRECTE per a participar i contar-nos la vostra experiència de SUPERACIÓ PERSONAL "A Darrera Hora" :)